Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο χρόνο έχω για να κλείσω ραντεβού για την υπηρεσία που έλαβα ως δώρο;

Η θεραπεία-δώρο ισχύει για 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς. Μόλις ενεργοποιηθεί, θα βρεις το δώρο στη σελίδα Ληφθέντα κουπόνια στο προφίλ σου. Από εδώ μπορείς να κάνεις κράτηση για τη θεραπεία επιλέγοντας την ημέρα και την ώρα ή να μετατρέψεις την αξία του δώρου σου σε πίστωση.

Μπορώ να κάνω κράτηση για άλλη υπηρεσία εκτός από αυτήν που παρέχεται ή να επιλέξω άλλο κατάστημα;

Ναι! Για να το κάνεις, πρέπει να επιλέξεις "Μετατροπή" στην ενότητα Ληφθέντα κουπόνια για να μετατρέψεις την αξία του δώρου σου σε πίστωση. Η πίστωση θα είναι άμεσα διαθέσιμη στο πορτοφόλι σου. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις, κάνοντας κράτηση για οποιαδήποτε υπηρεσία σε οποιοδήποτε κατάστημα. Κάνοντας online κράτηση, επέλεξε "Πληρωμή με πίστωση" για να αφαιρέσεις από την αξία του πορτοφολιού σου το ποσό της κράτησης. Αν το υπόλοιπο του πορτοφολιού υπερβαίνει το ποσό της κράτησής σου, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σε επόμενες κρατήσεις.

Γιατί το δώρο μου μετατράπηκε σε πίστωση;

Υπάρχει περίπτωση μία ή περισσότερες υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στο δώρο σου να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Αυτό μπορεί να συμβεί γιατί: η θεραπεία δεν είναι πλέον διαθέσιμη, το κατάστημα έχει κλείσει, το προσωπικό δεν εκτελεί πλέον αυτήν την υπηρεσία, η τιμή έχει αλλάξει κλπ. Προκειμένου να μπορέσεις να επωφεληθείς από το δώρο σου, μετατρέπουμε την αξία του σε πίστωση που θα πιστωθεί στο πορτοφόλι σου και την οποία θα μπορείς να εξαργυρώσεις κλείνοντας online ραντεβού σε οποιοδήποτε κατάστημα

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω μια Uala Gift Card;

Για να χρησιμοποιηθεί, η Δωροκάρτα πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί. Η ενεργοποίηση της Δωροκάρτας Uala σου επιτρέπει να πιστώσεις στο πορτοφόλι σου την αξία της κάρτας.
  • Μπες στην Uala
  • Συμπλήρωσε τον κωδικό ενεργοποίησης
  • Το ποσό θα πιστωθεί αυτόματα στο πορτοφόλι σου
  • Θα μπορείς να κάνεις online κρατήσεις χρησιμοποιώντας την πίστωση που είναι διαθέσιμη στο Πορτοφόλι σου.

Για πόσο ισχύει η πίστωση της Δωροκάρτας;

Η πίστωση της δωροκάρτας ισχύει για 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα καταστήματα στην Uala με δυνατότητα online πληρωμής. Μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί σε πολλές κρατήσεις, έως ότου εξαντληθεί η διαθέσιμη πίστωση.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω την πίστωση της Δωροκάρτας μου;

Ενεργοποιώντας τη Δωροκάρτα, το ποσό πιστώνεται αυτόματα στο πορτοφόλι σου. Από εκείνη τη στιγμή, στην επόμενη online κράτηση, μπορείς να επιλέξεις να αφαιρέσεις από το ποσό του πορτοφολιού το ποσό της κράτησής σου. Αν το υπόλοιπο υπερβαίνει το ποσό της κράτησης, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε επόμενα ραντεβού, έως ότου εξαντληθεί το ποσό της δωροκάρτας.