Σχετικά με την UALA

Η ομορφιά βρίσκεται δίπλα σου!

Η UALA είναι ο καινοτόμος online οδηγός για την ομορφιά & την ευεξία. 
Η UALA είναι η πρώτη ολοκληρωμένη online πλατφόρμα που συγκεντρώνει τα καλύτερα κομμωτήρια, nail bars & κέντρα αισθητικής στην πόλη σου. Μεταφέρουμε την ιδέα της προσωπικής σου φροντίδας σε ένα άλλο επίπεδο.

Χάρη στην UALA, μπορείς να βρεις κοντά σου διαθέσιμο ραντεβού στο κομμωτήριο, τον καλύτερο αισθητικό της περιοχής ή απλά να απολαύσεις ένα χαλαρωτικό μασάζ σε ένα SPA αφημένος στα χέρια των ειδικών.

Στην UALA επιλέγουμε προσεκτικά κάθε χώρο ομορφιάς γιατί θέλουμε να σου εξασφαλίσουμε μια εμπειρία υψηλής ποιότητας, αυτή που σου αξίζει!

Τι δεν είναι η UALA
  • Η UALA δεν είναι franchise.
  • 
Δεν διαθέτουμε κέντρα ομορφιάς.
  • 
Δεν διαθέτουμε κομμωτήρια.
  • 
Δεν παράγουμε καλλυντικά.
Ποιος είναι η UALA

Είμαστε μια πολύ μικρή ομάδα που μεγαλώνει γρήγορα, με πάθος για την ομορφιά και με μεγάλες ιδέες.

Γιατί η UALA

Σε έναν κόσμο όπου η διαφήμιση πολύ συχνά σε παραπλανά, προσπαθώντας να σου πουλήσει ένα προϊόν χαμηλής ποιότητας εξισώνοντας το με τον χρυσό, η UALA έχει την αποστολή να βρει και να συγκεντρώσει όλους εκείνους τους επαγγελματίες ομορφιάς για τους οποίους η ποιότητα έρχεται πριν από την ποσότητα.

Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορούμε να σου προσφέρουμε μια έγκυρη εναλλακτική λύση, έναν νέο τρόπο για να εξασφαλίσεις την ευημερία σου και να χαλαρώσεις γνωρίζοντας ότι είσαι σε καλά χέρια.

Θέλουμε οι στιγμές που αφιερώνεις για τη φροντίδα σου να είναι τέλειες, απαλλαγμένες από το άγχος για την ποιότητα των υπηρεσιών και να έχεις μια δυνατή ανάμνηση και μια όμορφη εμπειρία. Με την ελπίδα ότι μπορείς να αισθάνεσαι γαλήνια σε αυτή τη νέα πραγματικότητα, θα προσφέρουμε πάντα μια υψηλού επιπέδου υπηρεσία με ένα σαφές μήνυμα, ότι θα συνεργαζόμαστε μόνο με τους καλύτερους στον τομέα της ομορφιάς και της περιποίησης.

Η ομορφιά είναι για όλους και πρέπει να την διαφυλάξουμε σε όλες τις πτυχές της.

Πού είναι η UALA

Ναι, είμαστε πραγματικοί άνθρωποι με πραγματικά γραφεία! Αν θέλεις μπορείς να μας επισκεφθείς!

  • Λεωφόρος Κηφισίας 269
  • Μαρούσι, 14561
  • Αθήνα

Για το τέλος

Εάν είσαι πραγματικά δύσπιστος και θέλεις να μας ελέγξεις, αυτό είναι το ΑΦΜ μας 800524147. Χρησιμοποίησε το με προσοχή διαφορετικά οι λογιστές μας θυμώνουν! : )